nlenfrdeites

Artikel over Boxerpower Safety Reflection in Motoren & Tourisme!

Over Safety Reflection  
Boxerpower Safety Reflection is ontworpen voor én door motorrijders, vervaardigd uit 3M retroreflecterende folie met ECE 104 norm keurmerk, dit specifieke keurmerk is bij een bepaalde lichtval als een soort watermerk zichtbaar!. Wij hebben zelf reflectiemateriaal verder ontwikkeld dat bij daglicht ZWART van kleur is en wat in donker ROOD of GEEL reflecteert! Reflectie kun je dus nu ook in "overdag onopvallend zwart" op de achterzijde van je motor monteren, die dan ook nog eens aan de nu geldende Nederlandse wetgeving voldoet (reflectie aan de achterzijde moet ROOD licht uitstralen).

NAJAAR: Tijd van rustig weer met mooie herfsttinten, of nat, koud, nevelig en somber. In ons klimaatje kan dat allemaal. Wees voorbereid op de herfst/winter. Kijk in de rubieken ThermoCool, Safety Reflection en overige accessoires, zoals Mudguards en huggers van Puig), protectieonderdelen en accessoires van  TWALCOM  om jezelf en je tweewieler te wapenen tegen de herfst / winter!
Boxerpower levert deels uit voorraad en deels op bestelling ook onderdelen en accessoires van   Wunderlich  en  TOURATECH 

BOXERPOWER, ONTSTAAN UIT PASSIE VOOR MOTORRIJDEN, DOOR EN VOOR MOTORRIJDERS is gegroeid tot een betrouwbare webshop voor motoraccessoires en motoronderdelen, met klanten door heel Europa. Boxerpower wordt "aangedreven" door een enthousiast en gedreven team, motorrijd(st)ers, die zelf ERVARING hebben met de meeste aangeboden accessoires en onderdelen. Kortom we weten meestal wel waar wij over praten.
Door KWALITEIT, BETROUWBAARHEID GEBRUIKSGEMAK, PASVORM, DESIGN EN MEER  vooraf te (laten) testen door ervaren motorrijd(st)ers onder verschillende omstandigheden besluiten wij een bepaald artikel wel of niet te verkopen. Juist aan het oordeel van de ervaren motorrijd(st)er hechten wij heel veel waarde! Daarnaast ontwikkelt Boxerpower ook zelf producten, zoals SAFETY REFLECTION op maat voor motoren, lakbeschermingsmiddelen voor motoren, maar ook stripings etc. Ons assortiment breidt steeds verder uit! Wij willen gewoon MÉÉR bieden voor de enthousiate motorrijder!

Ik kocht dit thermo shirt een tijdje geleden bij BOXERPOWER.BE en ben er super tevreden van. Enkele weken geleden uitgetest bij 3 graden met alleen dit ThermoºCool® VILI Shirt met rits onder een Rallye 3 pak van BMW om 06.00 uur s'morgens, zelfs verschillende malen gaan rechtstaan om wat extra wind te pakken. Zeer goed resultaat !!

Logo Twalcomgs emotionpuigktm logowunderlichkriegaoxfordboxerpower

Selecteer op:

Categorie