nlenfrdeites

Fronius acculader Easy 1202 Activa (Code: FR E1202Acctiva:i9-2)

Rating:

Zeer geschikt voor alle startaccu's en de moderne, hoog vermogende accu's zoals Odyssey PC 535, Odyssey PC 680 en de DEKA YTX14 12V, OOK VOOR LITHIUM-ION ACCU'S. Capaciteit: 6 - 85 Ah.

Deze intelligente lader communiceert met de accu en test die vervolgens. Daarna bepaalt de lader met hoeveel Volt en welk Amperage de accu het best geactiveerd / geladen wordt. Die laadcyclus zorgt er voor dat de accu in topconditie blijft en geen vermogen verliest.

Deze slimme compacte lader mag dan wel een bescheiden formaat en uiterlijk hebben, hij is wel de beste in zijn soort. Wij hebben talloze laders getest op accu's voor motoren. Opmerkelijk is dat deze lader de meeeste "dood" verklaarde accu's aan de praat krijgt die andere laders "defect" zouden zijn. Grotere broers van deze Fronius worden door motor- en autowerkplaatsen dag in dag uit gebruikt, tot grote tevredenheid.

Wordt standaard geleverd met:
- netsnoer 230V
- een laadkabel met twee goed geïsoleerde klemmen.

OPTIE: laadkabel met DIN aansluiting (wij raden aan om de laadkabel direct op de accu aan te sluiten en niet via de canbus).
Maak bij het bestellen de keuze welke versie (met of zonder DIN kabel) je wilt.
 

Deze motor acculader maakt het mogelijk volautomatisch, via aangestuurde microcontrollers, alle originele 12 Volt lithium-ion-startaccu's met een capaciteit van 6 tot 85 Ah te laden en onderhouden. Laadt conventionele loodzuuraccu's, onderhoudsvrije accu's (Gel/AGM) en LFP-accu's afhankelijk van de specifieke behoeften van de toegepaste accutechnologie.

Gewenste uitvoering:
Prijs: € 99,99
Bezorg tijd: 1-3 werkdagen
Toepassing: Onderhoud
Motortype: Alle types
Op dit moment afwijkende levertijd, mail ons voor info
Aantal in voorraad: 0
productspecificatie Download
montage instructie Download
opmerkingen
Webshop Boxerpower
By JS Webdesign

Logo Twalcomgs emotionpuigktm logokriegaoxfordboxerpower